пятница, 21 января 2011 г.

Новосела Тетяна Анатоліївна





ПРАЦЮВАТИ, 

ПЕРЕМАГАТИ 

І ЖИТИ…




Висока динаміка, методична довершеність, дидактична виваженість і енергія добра – ось вир, який одразу захоплює учнів на уроках талановитого педагога від Бога Новосели Тетяни Анатоліївни. Більше двадцяти років вона віддала найблагороднішій справі на землі – учителюванню. Щоденно і щохвилинно Тетяна Анатоліївна віддає своє серце дітям, і вони вірять у щирість…
А починалося все в далекому 1986 році, коли Тетяна Анатоліївна, після закінчення Запорізького державного університету, прийшла вчителем російської мови та літератури в Осипенківську загальноосвітню школу. Оригінальність мислення, новизна світосприйняття, енергійність молодого викладача одразу викликали прихильність колег і любов дітей. Потім була робота – копітка, важка, щоденна, рутинна робота сільського вчителя. Але талановита людина талановита в усьому. Талант Тетяни Анатоліївни – відчувати дитину, жити її інтересами та проблемами, адже це і повинен уміти учитель найбільшої сільської школи району.
Учні Тетяни Анатоліївни – переможці Всеукраїнського туру МАН, призери та переможці олімпіад зі світової літератури. Вона відомий і талановитий викладач-методист. У Всеукраїнському конкурсі «Учитель року», за результатами якого їй була присвоєна номінація «Найкращий учитель сільської школи».
Смак перемоги солодко-гіркуватий,
Підведено під чимось риску результату,
Але для вчителя немає фінішу, кінця –
Нове завжди відкриє справа ця.
У зошитах віднайдеш зміст і сутність 
Душі дитячої вразливість і присутність.
Щодня урок останній ти завершиш,
«Добридень!» - скажеш завтра наче вперше.
Палай, твори, живи, дивуй, радій,
Всміхайсь, перемагай і мрій,
Бо саме мрія нам дає надію.
І лише майстер майстра зрозуміє.
Натхнення, здоров`я, перемог!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий